Search found 4 matches

by guzbikes
Fri Aug 22, 2014 5:04 pm
Forum: VRS on Linux
Topic: VRS on OSX with Mono - Crash on Startup
Replies: 4
Views: 2984

Re: VRS on OSX with Mono - Crash on Startup

Actually, I think that was somewhat of a red herring. I had an empty Configuration.xml and I got that black dialog. Once I swapped in a blank one from a Windows installation I started getting the exception again. Here's the stacktrace now: Stacktrace: at <unknown> <0xffffffff> at (wrapper managed-to...
by guzbikes
Fri Aug 22, 2014 4:28 pm
Forum: VRS on Linux
Topic: VRS on OSX with Mono - Crash on Startup
Replies: 4
Views: 2984

Re: VRS on OSX with Mono - Crash on Startup

Interestingly, now it's not crashing with that exception, but it isn't starting up either. Now it's stuck with a seemingly blank dialog box behind the splash screen "loading the configuration". I've attached a screenshot:
vps_hang.jpg
vps_hang.jpg (247.88 KiB) Viewed 2937 times
by guzbikes
Fri Aug 22, 2014 4:00 pm
Forum: VRS on Linux
Topic: VRS on OSX with Mono - Crash on Startup
Replies: 4
Views: 2984

Re: VRS on OSX with Mono - Crash on Startup

For XWindows I had XQuartz 2.7.6 and I'm updating to 2.7.7 as we speak, I'll let you know if that makes a difference. When I do mono --version I get: Mono JIT compiler version 3.4.0 ((no/d4511ef Tue Mar 25 14:35:52 EDT 2014) Copyright (C) 2002-2014 Novell, Inc, Xamarin Inc and Contributors. http://w...
by guzbikes
Sat Aug 09, 2014 11:54 am
Forum: VRS on Linux
Topic: VRS on OSX with Mono - Crash on Startup
Replies: 4
Views: 2984

VRS on OSX with Mono - Crash on Startup

I'm trying to get VRS running on OSX under Mono and I can't get past the splash screen. It hangs on "Loading standing data" and the .local/share/VirtualRadar/VirtualRadarLog.txt looks like this: [2014-08-09 08:30:48.758 UTC] [t4] Program started, version 2.0.2.23431 [2014-08-09 08:30:48.770 UTC] [t4...