Search found 49 matches

by egpd1701
Mon Feb 01, 2016 12:50 pm
Forum: Routes
Topic: 3ltr code from us gov -> help building an huge list
Replies: 4
Views: 1469

Re: 3ltr code from us gov -> help building an huge list

If your still looking, I've got the csv, you'll need to clean it up but its done if you want it.
by egpd1701
Tue Jan 26, 2016 10:49 am
Forum: Installation Problems
Topic: Cannot download New Version
Replies: 3
Views: 1026

Re: Cannot download New Version

I downloaded it to a different folder but that made no difference. I've managed to get to to run by ignoring all the warnings MS gives me but something has changed since the December update which is causing this error - its probably Microsoft's Uprated security but I cant find the problem. I've chec...
by egpd1701
Tue Jan 26, 2016 10:29 am
Forum: Installation Problems
Topic: Cannot download New Version
Replies: 3
Views: 1026

Cannot download New Version

Hi I am having problems downloading the new version v2.3.1 from your server. There is a signature problem on the file which causes Windows 10 to display the messages in the attachments. I can get the file to download but I cannot do anything to be able to run it. Can you have a look at the files sig...
by egpd1701
Mon Nov 16, 2015 9:53 pm
Forum: Installation Problems
Topic: Help with MLAT flag
Replies: 2
Views: 1755

Re: Help with MLAT flag

Hi

Thanks for the reply.

Still cant get the MLAT flag to change from No to Yes.

I'm seeing MLAT's in the VRS feed (I was seeing them before as I thnk I was using option 1). I've got 2 feeds, 1 direct and 1 from piaware as merged feed.
by egpd1701
Thu Nov 12, 2015 6:13 pm
Forum: Installation Problems
Topic: Help with MLAT flag
Replies: 2
Views: 1755

Help with MLAT flag

Hi I've found the MLAT flag in the lists setting and I have activated the setting but all that is display is No. I've checked the aircraft I believe should be MLAT with dump1090-mutability 1.15~dev and they show up correctly in its own web page for my feed. Is there anything special I need to do to ...
by egpd1701
Thu Jan 02, 2014 12:38 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Bugs in 2.0.0
Replies: 61
Views: 20579

Re: Bugs in 2.0.0

1. You cannot set the initial zoom for location - not good have to keep zooming out ALL the time. I can't reproduce this. If I set a zoom level in the server settings then it gets used on the first visit to the site, and then once I zoom in it remembers the zoom for the next session. If you clear y...
by egpd1701
Tue Dec 31, 2013 2:34 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Bugs in 2.0.0
Replies: 61
Views: 20579

Re: Bugs in 2.0.0

When minimizing its still only minimizes to the notification area and not the notification area. :)
by egpd1701
Tue Dec 31, 2013 2:26 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Bugs in 2.0.0
Replies: 61
Views: 20579

Re: Bugs in 2.0.0

Got another one

I changed one of my receivers which was not connected from Basestation to pass through and got the following error
by egpd1701
Tue Dec 31, 2013 2:13 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Bugs in 2.0.0
Replies: 61
Views: 20579

Re: Bugs in 2.0.0

A couple of issues 1. You cannot set the initial zoom for location - not good have to keep zooming out ALL the time. 2. Free-form reports don't work. Only thing showing is map in upper left 3. Reports are not from first to last instead of last to first. Another continual annoyance as have to keep ch...
by egpd1701
Tue Dec 31, 2013 12:57 pm
Forum: Installation Problems
Topic: Running from wrong Directory and drive
Replies: 1
Views: 1260

Running from wrong Directory and drive

Hi have installed V2.0.0 and it's seems to be running ok, but it is ignoring configurations. I installed it on my D drive and have moved my databases to my D drive but from the log [2013-12-31 12:37:40.395 UTC] [t3] Program started, version 2.0.0.1554 [2013-12-31 12:37:40.395 UTC] [t3] Working folde...