Search found 49 matches

by egpd1701
Sun Dec 29, 2013 2:25 pm
Forum: Installation Problems
Topic: VRS connected but Aircarft Tracked 0
Replies: 14
Views: 6763

Re: VRS connected but Aircarft Tracked 0

Hi OK, looks as though your receiving ok but I'm not sure what all lines with the 0's are all about. I'm not getting that. If you go to Tools, Options, General in the options of VRS at in 3.1 Rebroadcast Servers - Highlight and click the button with the 3 dots, what do you get. I've attached a scree...
by egpd1701
Sat Dec 28, 2013 12:55 pm
Forum: Installation Problems
Topic: VRS connected but Aircarft Tracked 0
Replies: 14
Views: 6763

Re: VRS connected but Aircarft Tracked 0

edwar64896, dwais What happens when you telnet to the port? Can you post pictures to see the results? To do this make sure telnet is active if using Win 7 1. Get a command prompt (CMD) 2. In the dos box type Telnet 3. At the telnet prompt type o 127.0.0.1 47806 - where 47806 is your port number assi...
by egpd1701
Sat Nov 30, 2013 8:45 am
Forum: Installation Problems
Topic: VRS feeding PlanePlotter
Replies: 8
Views: 4913

Re: VRS feeding PlanePlotter

You mentioned COM port - so your not using TCP/IP then? This makes all the difference.
by egpd1701
Mon Nov 25, 2013 7:34 pm
Forum: Installation Problems
Topic: VRS feeding PlanePlotter
Replies: 8
Views: 4913

Re: VRS feeding PlanePlotter

This setup works for my setup I/O Settings - Tick Mode-S/ADS-B & Choose Beast Receiver TCP then Options / Mode-S receiver / Beast receiver / Setup TCT/IP client In the next box put 127.0.0.1:33001 then OK in VRS Server Tools / Options / General Click 3.1 - Rebroadscast Servers - on the 3 dots at the...
by egpd1701
Thu Nov 21, 2013 8:41 am
Forum: Installation Problems
Topic: can't see nothing
Replies: 6
Views: 3494

Re: can't see nothing

HI

I've just noticed (and I've read this a few time) that there is no port number after the 127.0.0.1.

My vrs page is http://127.0.0.1:1701/VirtualRadar/GoogleMap.htm

Don't know if it helps but it is different. If I try without the port number I get a "Page cannot be displayed" message.
by egpd1701
Tue Nov 12, 2013 7:56 pm
Forum: Installation Problems
Topic: New guy needs help!
Replies: 3
Views: 3011

Re: New guy needs help!

Firstly, I would try logging into your FR24 Premium account and click settings and activate the "local feed" option. All local aircraft you are feeding defaults to show as a red icon (if you haven't changed the colours). Once you can see your local aircraft, then you will 100% know that your setup w...
by egpd1701
Fri Nov 08, 2013 8:34 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Bugs in 1.2.4
Replies: 53
Views: 22809

Re: Bugs in 1.2.4

Your a star Sir. I have also added some more error checking to my tool so it wont populate the wrong data into the wrong location like before. I shouldn't be able to break your code now :) I did notice something funny though. Your Aircraft Class field "Species" does not get filled in if the ICAO Typ...
by egpd1701
Fri Nov 08, 2013 4:47 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Bugs in 1.2.4
Replies: 53
Views: 22809

Re: Bugs in 1.2.4

I've just figured out what is causing the "Unhandled exception error" I have a semi-automatic Basestation.sqb population tool. It saves a lot of cutting and pasting but what I don't have in the program is a check for the Operator Flag Code and because of this, it incorrectly populates that field in ...
by egpd1701
Fri Nov 08, 2013 3:48 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Bugs in 1.2.4
Replies: 53
Views: 22809

Re: Bugs in 1.2.4

Got a couple for you. Found a bug when clicking on the "Tracking X Aircraft" link on the Virtual Radar - Live Map Tab. Capture.JPG Problem 2 When adding batches, the program checks for leading zeros in the call sign. This is causing a couple of routes not to be displayed in the report. e.g. I have a...