problem with flags

Are you having trouble getting Virtual Radar Server installed and running? If so then this is the place to ask about it.
Post Reply
n9mfk
Posts: 5
Joined: Tue Jan 15, 2013 11:31 pm

problem with flags

Post by n9mfk » Wed Mar 06, 2013 12:00 am

hI,
I'M have trouble wit the flags im get only flags with white x
any ideas ?
Thanks Beau

agw
Posts: 2241
Joined: Fri Feb 17, 2012 3:20 am

Re: problem with flags

Post by agw » Thu Mar 07, 2013 2:34 am

Hello Beau, sorry for the delay in replying - could you post a screenshot of what you're seeing? Is this a Windows installation or Linux? Which browser are you using?

n9mfk
Posts: 5
Joined: Tue Jan 15, 2013 11:31 pm

Re: problem with flags

Post by n9mfk » Thu Mar 07, 2013 2:52 am

I had wrong files I country instead of operator flags
so it now woks so now i just need a good source of aircraft photos
Beau

agw
Posts: 2241
Joined: Fri Feb 17, 2012 3:20 am

Re: problem with flags

Post by agw » Thu Mar 07, 2013 5:12 pm

I think this thread had a link to something that downloads pictures:

http://forum.virtualradarserver.co.uk/v ... p?f=1&t=93

graeme61
Posts: 5
Joined: Thu Mar 01, 2012 9:55 am

Re: problem with flags

Post by graeme61 » Fri Mar 08, 2013 11:19 am

hi beau

I found a folder with over 22000 jpgs of aircraft (223mb)
If you go to the following webpage and scroll down to
no3 need photo download 223mb


http://adsbradar.ru/adsbscope-ic7k-quick-manual-english

Regards
graeme

GOMO
Posts: 2
Joined: Sun Feb 23, 2014 2:21 pm
Location: Poland, Bydgoszcz

Re: problem with flags

Post by GOMO » Sun Feb 23, 2014 4:01 pm

Hello you,
I downloaded the images for flags and aircraft, I uploaded to the directory and pointed in the program and continue after entering the website, I can not see images ...
What could be causing this?

agw
Posts: 2241
Joined: Fri Feb 17, 2012 3:20 am

Re: problem with flags

Post by agw » Mon Feb 24, 2014 2:22 am

The operator logos and silhouettes are driven from entries in the database. Do you have a populated BaseStation.sqb set up? If not then this thread may help: http://forum.virtualradarserver.co.uk/v ... ?f=1&t=236

GOMO
Posts: 2
Joined: Sun Feb 23, 2014 2:21 pm
Location: Poland, Bydgoszcz

Re: problem with flags

Post by GOMO » Tue Feb 25, 2014 1:35 pm

Very many thanks for your help. It proved to be concise and effective.
At this forum are very nice people, giving precise answers. Regards

Post Reply