Rebroadcast to BaseStation

Are you having trouble getting Virtual Radar Server installed and running? If so then this is the place to ask about it.
Post Reply
aeroradio
Posts: 10
Joined: Sat Mar 16, 2013 2:31 pm

Rebroadcast to BaseStation

Post by aeroradio » Thu Mar 21, 2013 7:48 am

Hi all,

Is there a way to rebroadcast VRS to BaseStation software ?

My aim is : receive datas with a DVB/T dongle, display the datas with VRS and rebroadcast them to BaseStation in order to display also with BS screen format.
I tried without success, configuring BS to network input and trying to change port.

So 1) is it possible ? 2) Could someone explain me how to proceed ?

Many thanks,

Denis

agw
Posts: 2241
Joined: Fri Feb 17, 2012 3:20 am

Re: Rebroadcast to BaseStation

Post by agw » Thu Mar 21, 2013 2:39 pm

BaseStation will output a BaseStation format feed but it won't accept one.

However someone has written something that will sit as a man-in-the-middle between a BaseStation feed and BaseStation. Unfortunately it only takes COM input, so you need to set up a pile of stuff to get it working from a network feed, but the instructions are here:

http://sonicgoose.com/basestation-and-rtl1090/

aeroradio
Posts: 10
Joined: Sat Mar 16, 2013 2:31 pm

Re: Rebroadcast to BaseStation

Post by aeroradio » Thu Mar 21, 2013 4:58 pm

OK, many thanks for your answer.
I won't try any longer, it's not necessary, it was just for "fun an science" :P so I let it down...

Have a nice evening.

Denis

Post Reply