Filter out ICAO from closestAircraft.json

Are you having trouble getting Virtual Radar Server installed and running? If so then this is the place to ask about it.
Post Reply
RoSi
Posts: 21
Joined: Sat Mar 01, 2014 5:39 am

Filter out ICAO from closestAircraft.json

Post by RoSi » Mon Oct 23, 2017 11:04 pm

Is it possible please to filter out object transmitting ADS-B signal by its ICAO code from closestAircraft.json?
I am having something on 20km mark and rarely something flies closer to me.
Therefore the only thing I see on my Windows Gadget is this GROUND thing.
Thank you...

RoSi
Posts: 21
Joined: Sat Mar 01, 2014 5:39 am

Re: Filter out ICAO from closestAircraft.json

Post by RoSi » Tue Jan 30, 2018 4:59 pm

Nothing? Really?

agw
Posts: 2058
Joined: Fri Feb 17, 2012 3:20 am

Re: Filter out ICAO from closestAircraft.json

Post by agw » Sun Feb 04, 2018 12:16 am

You can use the database filter plugin to filter out aircraft by ICAO. It will filter it out of the program entirely, including out of the closest aircraft JSON.

Post Reply