2 separate virtual radar desktop units

Are you having trouble getting Virtual Radar Server installed and running? If so then this is the place to ask about it.
Post Reply
orion_jb2001
Posts: 22
Joined: Sat Oct 29, 2016 6:12 am

2 separate virtual radar desktop units

Post by orion_jb2001 » Thu Jun 07, 2018 7:03 am

I have 2 separate units running a Radarcape using a virtual radar desktop through 127.0.0.1. But I want to be able to view my second unit, an Odroid/Airspy set up, on s totally separate virtual radar desktop. I can connect the second unit but am not sure how to get another web address ip to use other than 127.0.0.1.

orion_jb2001
Posts: 22
Joined: Sat Oct 29, 2016 6:12 am

Re: 2 separate virtual radar desktop units

Post by orion_jb2001 » Fri Jun 08, 2018 12:15 am

D O I ........... I worked it out, simple stupid. Another opening of 127.0.0.1 and pick the airspy receiver... ;)

Shane05
Posts: 1
Joined: Thu Jun 28, 2018 7:48 am
Location: UK
Contact:

Re: 2 separate virtual radar desktop units

Post by Shane05 » Thu Jun 28, 2018 7:54 am

hahahahaahaha that was funny.

Post Reply