Unhandled exception caught

Are you having trouble getting Virtual Radar Server installed and running? If so then this is the place to ask about it.
Post Reply
orion_jb2001
Posts: 25
Joined: Sat Oct 29, 2016 6:12 am

Unhandled exception caught

Post by orion_jb2001 » Tue Apr 09, 2019 8:54 am

All of a sudden I get this error message on trying to boot the program

agw
Posts: 2213
Joined: Fri Feb 17, 2012 3:20 am

Re: Unhandled exception caught

Post by agw » Sat Apr 20, 2019 9:50 pm

What's the error message.

orion_jb2001
Posts: 25
Joined: Sat Oct 29, 2016 6:12 am

Re: Unhandled exception caught

Post by orion_jb2001 » Sat Jun 22, 2019 11:54 am

Is this enough, there is a bit more error data but I can not copy/cut and paste so have to type it out

System,NUllReferenceExceptions: Object reference not set to an instance of object.
at
VirtualRadar.Library.Settings.TileServerSettingsStorage.LoadifFileExists(List"1 results, string fileName, Boolean is Custom)..........

thetford569
Posts: 10
Joined: Wed Jul 18, 2012 10:26 pm

Re: Unhandled exception caught

Post by thetford569 » Sat Jun 29, 2019 8:29 pm

I am having this same issue as well and it seems that it started after the latest Windows 10 update. I am now unable to start VRS. I have attached a link to a screenshot of the error message:

https://1drv.ms/u/s!Ag_jgNx1a4E0gP3AA53V20Z0s7Hpc64

thetford569
Posts: 10
Joined: Wed Jul 18, 2012 10:26 pm

Re: Unhandled exception caught

Post by thetford569 » Sun Jun 30, 2019 1:45 am

Also I tried a re-install and checked my run as administrator settings and I get the same error upon trying to run the program.

Brandon

orion_jb2001
Posts: 25
Joined: Sat Oct 29, 2016 6:12 am

Re: Unhandled exception caught

Post by orion_jb2001 » Sun Jun 30, 2019 6:20 am

Exactly the same scenario here, including re installing.

thetford569
Posts: 10
Joined: Wed Jul 18, 2012 10:26 pm

Re: Unhandled exception caught

Post by thetford569 » Tue Jul 02, 2019 8:56 pm

Been trying to figure this out and even uninstalled some recent Windows updates but was unable to fix the problem. Then I found this post from July 2018 - viewtopic.php?t=1652

I followed the last post about renaming the Tile Server-Downloads.json to the extension .old and VRS started up just fine. Everything appears to be working. I don't know if this is a long term solution however it got my VRS running again.

Brandon

Post Reply