Page 1 of 1

Suppress ICAO 000000

Posted: Wed Jul 07, 2021 9:55 am
by matthys70
Not sure where to post this as I'm using the Beta version -> 3.0.0 Beta - Preview 6 under 64-bits Mono

I have enabled the option "Suppress ICAO 000000" but they are still been reported in the desktop overview.
I don't want to see these airplanes with ICAO 000000, as they are incorrect etc.
But from where to I control this or is this just a bug in the Beta version?

Re: Suppress ICAO 000000

Posted: Thu Jul 15, 2021 3:02 pm
by antonov124
you can try it with feed filter..

Re: Suppress ICAO 000000

Posted: Thu Jul 15, 2021 3:22 pm
by matthys70
Thanks! Didn't think of that ...

I now enabled filter with this statement:
ICAO Is not 000000

I guess this should do the trick.

Re: Suppress ICAO 000000

Posted: Thu Jul 22, 2021 6:40 pm
by matthys70
Does anyone know how to add an addition filter for also ICAO but than 445566?

Seems I cannot add another of the same field.

So I want to suppress 000000 AND 445566