PNG markers error 404

Discussions about the preview versions of Virtual Radar Server.
Forum rules
Please bear in mind if you do install a preview version that it is unfinished code, there may be bugs, bits missing, things that don't work etc.

Posts in this forum will not show up in forum search results. Old threads will be pruned occasionally.
Post Reply
WeKnowMC
Posts: 36
Joined: Fri Feb 19, 2016 11:58 pm

PNG markers error 404

Post by WeKnowMC » Mon Jan 22, 2018 7:48 pm

Using the 16th Jan 2018 preview release, I am experiencing an issue when no PNG markers are being placed on the map. Using the Google Chrome console, I can see lots of 404 errors whilst trying to GET images such as the following:

http://<URL>:8080/VirtualRadar/images/web-markers/top/Wdth-40/Hght-40/Rotate-350/WTC-Medium-2-Turbo.png

When I try to access this in my browser, I also get a 404 however.

agw
Posts: 2146
Joined: Fri Feb 17, 2012 3:20 am

Re: PNG markers error 404

Post by agw » Tue Jan 23, 2018 12:17 am

I was thinking this might be because you're not using SVG, and I'd only tested with SVG... but I tried it just now with PNG markers and they're coming up alright for me.

Are you running under Mono or Windows?

DeWoert
Posts: 41
Joined: Mon Feb 29, 2016 9:36 pm

Re: PNG markers error 404

Post by DeWoert » Tue Jan 23, 2018 6:06 am

Same problem here.
Running on Windows 2008R2.
SVG markers are okey, but i like to use the .png markers

WeKnowMC
Posts: 36
Joined: Fri Feb 19, 2016 11:58 pm

Re: PNG markers error 404

Post by WeKnowMC » Tue Jan 23, 2018 7:31 am

I am running VRS under mono

agw
Posts: 2146
Joined: Fri Feb 17, 2012 3:20 am

Re: PNG markers error 404

Post by agw » Thu Jan 25, 2018 9:39 pm

I've just tried it on Ubuntu 14 with PNG markers and they're showing up for me in both Firefox and Chrome (with Chrome running on Windows & Firefox on the Ubuntu machine).

However, I've just been able to reproduce it when I switched authentication on. I'll get that fixed for the next preview. I'm assuming that you both have passwords switched on?

DeWoert
Posts: 41
Joined: Mon Feb 29, 2016 9:36 pm

Re: PNG markers error 404

Post by DeWoert » Thu Jan 25, 2018 10:10 pm

Correct, authentication is active on my VRS
Thanks for testing (and the upcoming fix)

agw
Posts: 2146
Joined: Fri Feb 17, 2012 3:20 am

Re: PNG markers error 404

Post by agw » Sat Feb 03, 2018 11:52 pm

This should be fixed in the latest preview

DeWoert
Posts: 41
Joined: Mon Feb 29, 2016 9:36 pm

Re: PNG markers error 404

Post by DeWoert » Sun Feb 04, 2018 8:13 am

Thanks for the fix, PNG markers are visible again.

Post Reply