Aircraft photos not showing

Is Virtual Radar Server not behaving itself? If so then please report it here.
jepolch
Posts: 8
Joined: Wed May 06, 2015 4:43 pm

Re: Aircraft photos not showing

Post by jepolch » Thu Mar 05, 2020 3:23 pm

Raffles wrote:
Thu Mar 05, 2020 9:08 am
jepolch wrote:
Wed Mar 04, 2020 7:42 pm
Raffles wrote:
Wed Mar 04, 2020 9:37 am
JFYI - same in v2.4.3

gonna try a re-install of 244 later...

UPDATE:complete re-install doesn't fix it :(
Thanks for trying. I guess 2.4.4. is still pointing at planebase.biz and they've cut us off.
it's actually nothing to do with planebiz - that was me reading it wrong... airport-data.com are the culprits this time...
That's what I originally thought.

Raffles
Posts: 25
Joined: Thu Nov 16, 2017 3:34 pm

Re: Aircraft photos not showing

Post by Raffles » Fri Mar 06, 2020 10:00 am

JSON from airport-data.com:


{"status":200,"count":21,"data":[{"image":"\/images\/aircraft\/thumbnails\/001\/540\/001540908.jpg","link":"\/aircraft\/photo\/001540908.html","photographer":"micka2b"},{"image":"\/images\/aircraft\/thumbnails\/001\/406\/001406157.jpg","link":"\/aircraft\/photo\/001406157.html","photographer":"FerryPNL"},{"image":"\/images\/aircraft\/thumbnails\/001\/397\/001397052.jpg","link":"\/aircraft\/photo\/001397052.html","photographer":"Clayton Eddy"},{"image":"\/images\/aircraft\/thumbnails\/001\/397\/001397049.jpg","link":"\/aircraft\/photo\/001397049.html","photographer":"Clayton Eddy"},{"image":"\/images\/aircraft\/thumbnails\/001\/396\/001396983.jpg","link":"\/aircraft\/photo\/001396983.html","photographer":"Clayton Eddy"},{"image":"\/images\/aircraft\/thumbnails\/001\/396\/001396981.jpg","link":"\/aircraft\/photo\/001396981.html","photographer":"Clayton Eddy"},{"image":"\/images\/aircraft\/thumbnails\/001\/385\/001385905.jpg","link":"\/aircraft\/photo\/001385905.html","photographer":"Clayton Eddy"},{"image":"\/images\/aircraft\/thumbnails\/001\/385\/001385901.jpg","link":"\/aircraft\/photo\/001385901.html","photographer":"Clayton Eddy"},{"image":"\/images\/aircraft\/thumbnails\/001\/385\/001385900.jpg","link":"\/aircraft\/photo\/001385900.html","photographer":"Clayton Eddy"},{"image":"\/images\/aircraft\/thumbnails\/001\/385\/001385896.jpg","link":"\/aircraft\/photo\/001385896.html","photographer":"Clayton Eddy"},{"image":"\/images\/aircraft\/thumbnails\/001\/385\/001385895.jpg","link":"\/aircraft\/photo\/001385895.html","photographer":"Clayton Eddy"},{"image":"\/images\/aircraft\/thumbnails\/001\/385\/001385890.jpg","link":"\/aircraft\/photo\/001385890.html","photographer":"Clayton Eddy"},{"image":"\/images\/aircraft\/thumbnails\/001\/385\/001385860.jpg","link":"\/aircraft\/photo\/001385860.html","photographer":"Clayton Eddy"},{"image":"\/images\/aircraft\/thumbnails\/001\/172\/001172452.jpg","link":"\/aircraft\/photo\/001172452.html","photographer":"Ray Barber"},{"image":"\/images\/aircraft\/thumbnails\/001\/172\/001172451.jpg","link":"\/aircraft\/photo\/001172451.html","photographer":"Ray Barber"},{"image":"\/images\/aircraft\/thumbnails\/001\/097\/001097351.jpg","link":"\/aircraft\/photo\/001097351.html","photographer":"Jerzy Maciaszek"},{"image":"\/images\/aircraft\/thumbnails\/000\/905\/905872.jpg","link":"\/aircraft\/photo\/000905872.html","photographer":"FerryPNL"},{"image":"\/images\/aircraft\/thumbnails\/000\/784\/784897.jpg","link":"\/aircraft\/photo\/000784897.html","photographer":"Holger Zengler"},{"image":"\/images\/aircraft\/thumbnails\/000\/355\/355503.jpg","link":"\/aircraft\/photo\/000355503.html","photographer":"Philippe Bleus"},{"image":"\/images\/aircraft\/thumbnails\/000\/355\/355091.jpg","link":"\/aircraft\/photo\/000355091.html","photographer":"Daniel Vanderauwera"},{"image":"\/images\/aircraft\/thumbnails\/000\/327\/327497.jpg","link":"\/aircraft\/photo\/000327497.html","photographer":"Michel Teiten ( www.mablehome.com )"}]}

if you notice - no http://www.airport-data.comin the image links etc... if it's added to the front - it should work ;) I tried it - but vrs craps out due to the change in the file(s) #oneforandrew

DeWoert
Posts: 42
Joined: Mon Feb 29, 2016 9:36 pm

Re: Aircraft photos not showing

Post by DeWoert » Sun Mar 08, 2020 1:00 pm

Seems to be working again here ;)

jepolch
Posts: 8
Joined: Wed May 06, 2015 4:43 pm

Re: Aircraft photos not showing

Post by jepolch » Sun Mar 08, 2020 10:50 pm

Big thanks to the devs for fixing the photos issue! I heard the unique sound of an antique plane flying over my house this morning. I ran inside to check my VRS and was rewarded with this sight! N9079Z, 1944 North American TB-25N Mitchell

https://imgur.com/pRU2i8f

Raffles
Posts: 25
Joined: Thu Nov 16, 2017 3:34 pm

Re: Aircraft photos not showing

Post by Raffles » Fri Mar 13, 2020 7:45 pm

looks like airport-data have regressed the API change :)

Post Reply