Signal level

Is Virtual Radar Server not behaving itself? If so then please report it here.
Post Reply
andrew
Posts: 20
Joined: Sat Apr 26, 2014 10:31 am

Signal level

Post by andrew » Mon Nov 24, 2014 11:52 am

Hi,

I'm using latest version of dump1090 (1.10.3010.14) on windows xp and I don't get the signal levels.
Dump1090 set with raw output on port 30002 to VRS.

T-EGJA1
Posts: 107
Joined: Sun Sep 08, 2013 12:11 am
Location: Mid-Devon, UK

Re: Signal level

Post by T-EGJA1 » Mon Nov 24, 2014 9:20 pm

I think you need to set beast output to get signal strength - my dump1090 .bat file looks like this:

Code: Select all

@echo off
cmd /C dump1090.exe --device-index 0 --interactive --net --net-beast --net-http-port 8080 --net-bo-port 30006 --modeac --net-ro-size 512 --net-ro-rate 5 --net-buffer 5 --enable-agc --ppm 20 --mlat
PAUSE
exit
I have VRS option 2.1 Data Feed set to "AVR or Beast Raw Feed" and I get signal levels.
Terry

andrew
Posts: 20
Joined: Sat Apr 26, 2014 10:31 am

Re: Signal level

Post by andrew » Wed Nov 26, 2014 3:29 pm

I made some tests:
with --net-ro-port signal level doesn't appear at all.
with --net-bo-port signal level sometime is not displayed and I must close and restart VRS to get it working.

Post Reply