MLAT and Signal Strength not passed?

Is Virtual Radar Server not behaving itself? If so then please report it here.
dsfh2992
Posts: 156
Joined: Tue Oct 06, 2015 9:57 pm

Re: MLAT and Signal Strength not passed?

Post by dsfh2992 » Wed Dec 09, 2015 9:54 pm

Bump....

Just seeing if there is a way to get MLAT (Y/N) data passed in a compressed VRS feed..... Still not working for me. Shows up as MLAT traffic on original server, but on target server, all planes show MLAT "N".

--Dan

dsfh2992
Posts: 156
Joined: Tue Oct 06, 2015 9:57 pm

Re: MLAT and Signal Strength not passed?

Post by dsfh2992 » Mon Jan 25, 2016 11:52 pm

Perhaps some change/update fixed this, because now, when I use a JSON feed, the MLAT flag comes through... Yay!

agw
Posts: 2241
Joined: Fri Feb 17, 2012 3:20 am

Re: MLAT and Signal Strength not passed?

Post by agw » Tue Jan 26, 2016 12:32 am

It was fixed in 2.3 - it was this one (the card doesn't mention the MLAT flag but it was the same problem, all three fields are now sent together if any one of them changes):

https://trello.com/c/ft5j08cg

Post Reply