Log aircraft tracked for replay

The "to-do" list for Virtual Radar Server is as long as my arm, but if you want to pile more work onto it then this is for you.
bilbolodz
Posts: 6
Joined: Mon Feb 22, 2016 9:30 pm

Re: Log aircraft tracked for replay

Post by bilbolodz » Mon Feb 22, 2016 10:31 pm

Thank for quick reply. I've just found these solution myself. I've also made some small patches to your project. I'll post it go github tomorrow.
---
Quick edit without github:

My VRS setup is password protected so to get it working your code needs some changes:
getTrackMlat.php

Code: Select all

curl_setopt_array($ch, $options);
if ( $vrsusername != "" && $vrspassword != "")
{
    curl_setopt($ch, CURLOPT_USERPWD, "$vrsusername:$vrspassword");
}
$data = curl_exec($ch);
config.php

Code: Select all

$vrsusername = "username";
$vrspassword = "password";

bilbolodz
Posts: 6
Joined: Mon Feb 22, 2016 9:30 pm

Re: Log aircraft tracked for replay

Post by bilbolodz » Wed Feb 24, 2016 6:59 pm

I've not found on github file search.php, I've also noticed on http://flights.hillhome.org/flights/index.php that clinking on plane goes to details.php which is also NOT on github. Are you going to make it public?

ProHill
Posts: 29
Joined: Fri Jul 03, 2015 3:11 am
Location: KORD
Contact:

Re: Log aircraft tracked for replay

Post by ProHill » Fri Feb 26, 2016 2:15 pm

It isn't really my intention to duplicate my whole site on github - but just to get the skeleton up there for people to develop their own sites. However, I will be adding a search page eventually.

Andy

loplo
Posts: 18
Joined: Wed Mar 12, 2014 6:31 am

Re: Log aircraft tracked for replay

Post by loplo » Sat Feb 27, 2016 6:54 pm

Strange thing, my database is being populated, but flights.php returns:
Flights 1 to 100
0 results

LE
my two tables look like this:
Image

Image

bilbolodz
Posts: 6
Joined: Mon Feb 22, 2016 9:30 pm

Re: Log aircraft tracked for replay

Post by bilbolodz » Sat Feb 27, 2016 10:04 pm

loplo wrote:Strange thing, my database is being populated, but flights.php returns:
Flights 1 to 100
0 results
Do "the windows part". Flights are generated from sqlite data took from Basestation database.

loplo
Posts: 18
Joined: Wed Mar 12, 2014 6:31 am

Re: Log aircraft tracked for replay

Post by loplo » Sat Feb 27, 2016 10:18 pm

"Shoot",
I thought it's either windows or Linux. I was wondering about the CSV file, but couldn't figure out what's wrong.

loplo
Posts: 18
Joined: Wed Mar 12, 2014 6:31 am

Re: Log aircraft tracked for replay

Post by loplo » Sun Feb 28, 2016 10:26 am

Solved!

drencken
Posts: 18
Joined: Sun Feb 28, 2016 1:45 pm

Re: Log aircraft tracked for replay

Post by drencken » Sun Feb 28, 2016 1:52 pm

This is a very interesting project but I am stuck on the following point :

Windows : the script running every 5 minutes reports errors that suggest that the StandingData.sqb database is locked and so the flights.csv file is generated with zero content.

I'd appreciate any insights. Thanks !

ProHill
Posts: 29
Joined: Fri Jul 03, 2015 3:11 am
Location: KORD
Contact:

Re: Log aircraft tracked for replay

Post by ProHill » Sun Feb 28, 2016 3:58 pm

drencken wrote:This is a very interesting project but I am stuck on the following point :

Windows : the script running every 5 minutes reports errors that suggest that the StandingData.sqb database is locked and so the flights.csv file is generated with zero content.

I'd appreciate any insights. Thanks !
Try restarting VRS to release the lock. Note that after a restart, there will be a delay of ~25 minutes before any flights are exported.

Andy

drencken
Posts: 18
Joined: Sun Feb 28, 2016 1:45 pm

Re: Log aircraft tracked for replay

Post by drencken » Sun Feb 28, 2016 8:16 pm

Hi Andy,

so without VRS running I can get the script to run successfully and I get a meaningful flight.csv file but after a while the lock error shows up again - this is with VRS running again - the lock re-appears and the same errors shows up again. Maybe VRS opens this DB in an exclusive mode.

Thanks

Post Reply