US based weather layer using Custom Content - WORKING

Are you having problems with using or developing a plugin? Let me know here.
Post Reply
RickBoatright
Posts: 16
Joined: Tue Dec 20, 2016 3:36 am

US based weather layer using Custom Content - WORKING

Post by RickBoatright »

I have a working US weather and cloud layer using the Custom Content plugin available at
https://github.com/BoatrightTBC/vrs-overlays

It's derived from, but different than Nitro99's UK overlay. Please try downloading and installing it, and let me know if you have a problem.

Here's a screenshot from this afternoon:

Image

Rick
RickBoatright
Posts: 16
Joined: Tue Dec 20, 2016 3:36 am

Re: US based weather layer using Custom Content - WORKING

Post by RickBoatright »

Thanks. I couldn't have done it without yours.

For anyone else, please note that the Sat cloud layer from NASA is the most-recent available, and so may not (yet) have flown over your part of the world today.

I plan to add the geostationary images that are "mostly full hemisphere" at some point, in my ample spare time.
RickBoatright
Posts: 16
Joined: Tue Dec 20, 2016 3:36 am

Re: US based weather layer using Custom Content - WORKING

Post by RickBoatright »

Updated to include the GOES composit visible and IR north american images AND a new overlay transparency slider control.
bmh
Posts: 7
Joined: Sat Jun 29, 2019 10:38 pm
Location: Port Angeles, WA United States

Re: US based weather layer using Custom Content - WORKING

Post by bmh »

I've been using VRS for quite a while and never had the need to register on this forum until today. I did so to give you a HUGE thank you for this plugin. It's working great!

Edit: Having some issues now though.It was working fine for a couple of hours and then the screen turned black. Restarted PC and VRS and I now can't get the clouds back, just the same black screen.

Image

Image
g_r
Posts: 6
Joined: Mon Dec 30, 2013 8:06 pm

Re: US based weather layer using Custom Content - WORKING

Post by g_r »

I got it to work. Thanks for your work on this!
g_r
Posts: 6
Joined: Mon Dec 30, 2013 8:06 pm

Re: US based weather layer using Custom Content - WORKING

Post by g_r »

Two questions: How do I turn a layer on by default, i.e. if I always want the nexrad overlay? Also, does the overlay update on its own (as the rain moves and the radar image changes), or do I need to refresh the VRS page to get it to update, or?

Thanks again.
bmh
Posts: 7
Joined: Sat Jun 29, 2019 10:38 pm
Location: Port Angeles, WA United States

Re: US based weather layer using Custom Content - WORKING

Post by bmh »

I gave up on this for over a month since I never got a reply to my black screen problem. I tried it again and it's still there. Everything works fine for a couple of hours and then just a black screen.
Post Reply