I have problem with the web page

Want to post something that doesn't quite fit into the other forums? This is the place for that.
Post Reply
perry.vlachos
Posts: 3
Joined: Sat Jan 07, 2017 5:10 pm
Location: Lefkada

I have problem with the web page

Post by perry.vlachos » Wed Nov 07, 2018 4:48 pm

I am running VirtualRadar under Raspberry PI, when my raspberry reboots and give the command "ps ax |grep VirtualaRadar.exe" I am taking the following
sv8bur@raspberrypi:~ $ ps ax|grep VirtualRadar.exe
1590 ? Rl 4:00 mono /home/sv8bur/VirtualRadar/VirtualRadar.exe -nogui
2146 pts/0 S+ 0:00 grep --color=auto VirtualRadar.exe

but the command "http://192.168.1.40:8080/VirtualRadar/desktop.html" is not work
If I kill the job and run the command "mono /home/sv8bur/VirtualRadar/VirtualRadar.exe -nogui" in a terminal from another PC then I am taking the following

sv8bur@raspberrypi:~ $ mono /home/sv8bur/VirtualRadar/VirtualRadar.exe -nogui
Parsing command-line parameters
Initialising the log
Initialising user manager
Loading the configuration
Starting picture folder cache
Opening the BaseStation database
Loading standing data
Initialising air pressure manager
Connecting to data feed
Starting web server
Starting rebroadcast servers
Initialising UPnP manager
Initialising online lookup manager
Starting plugins
Local address: http://127.0.0.1:8080/VirtualRadar
Network address: http://192.168.1.40:8080/VirtualRadar
Press Q to quit

And the command "http://192.168.1.40:8080/VirtualRadar/desktop.html" is working perfectly. Why this happens and how can I solve the problem?
Thank you very much.
Pericles Vlachos
Lefkada Isl
Greece

Post Reply