PlaneAlerter 2.0

Want to post something that doesn't quite fit into the other forums? This is the place for that.
convoy6978
Posts: 4
Joined: Wed Jun 08, 2016 6:57 pm

Re: PlaneAlerter 2.0

Postby convoy6978 » Mon Aug 28, 2017 1:13 pm

Hi,

Since today I receive an errorcode on my screen when sending an alert, translated from Dutch: SMTP ERROR: Space shortage on the system. The server answer is: Space shortage, please try later.
Anyone familiar with this errorcode? When I try to send an email to my emailadres with my iPhone or PC, there are no problems so there's enough space in my inbox....

Thanks,

Ed.
Last edited by convoy6978 on Mon Aug 28, 2017 6:24 pm, edited 1 time in total.

darrylcn
Posts: 7
Joined: Mon Oct 10, 2016 11:12 pm

Re: PlaneAlerter 2.0

Postby darrylcn » Mon Aug 28, 2017 3:31 pm

Thanks for the update Dom! I hope you're seeing reports just as report and not something to stress over these, really appreciate what you've done here and things are super as is. That said, I just noticed (I have 14 conditions so far) that if you double click one beyond the 10th to edit it (IE clicking #14), the 10th one loads like the program doesn't see anything beyond it. I've been working around this by using the Move Up button to push one I want to edit so it's less than 11th in the list so it's workable but I just thought I'd pass on the info.

artur_777
Posts: 1
Joined: Wed Aug 30, 2017 9:43 pm

Re: PlaneAlerter 2.0

Postby artur_777 » Wed Aug 30, 2017 9:47 pm

I have problem, i got error ERROR: No radar url specified, go to Options>Settings
but when I provide url in setting or in json file, program imidiately crashes after launch.
I tried numerous of combination url: http://127.0.0.1/VirtualRadar/,
http://127.0.0.1/VirtualRadar/desktop.html
127.0.0.1/VirtualRadar/
http://127.0.0.1/VirtualRadar
http://127.0.0.1/virtualradar

program always crashes

F4ASJ
Posts: 5
Joined: Sat Jan 21, 2017 11:05 pm
Location: FRANCE

Re: PlaneAlerter 2.0

Postby F4ASJ » Sun Sep 17, 2017 9:38 pm

Bonjour,

Qui utilise ce soft en France (paramètre généraux du PC configurés en Français).

L'application plante avec ce message du debuger (j'utilise la dernière version)

https://msdn.microsoft.com/query/dev14. ... k(EHFormat)&rd=true

----
Hi,
I ve a problem, the soft crash everytime (last release)
The debuger said :
L'exception System.FormatException n'a pas été gérée
Message: Une exception non gérée du type 'System.FormatException' s'est produite dans mscorlib.dll
Informations supplémentaires : Le format de la chaîne d'entrée est incorrect.




When I Have no plane, the soft run . . .

Code: Select all

{"src":1,"feeds":[{"id":1,"name":"Receiver","polarPlot":true}],"srcFeed":1,"showSil":true,"showFlg":true,"showPic":true,"flgH":20,"flgW":85,"acList":[],"totalAc":0,"lastDv":"-1","shtTrlSec":30,"stm":1505683383796}


Can you check your version with my url please ? http://net.cloux.net/virtualradar/desktop.htm (Guest / Guest)


I Changed my RadarVirtual port to use now the port 80. Same problem.

Regards,

F4ASJ

convoy6978
Posts: 4
Joined: Wed Jun 08, 2016 6:57 pm

Re: PlaneAlerter 2.0

Postby convoy6978 » Wed Nov 01, 2017 6:26 pm

Anyone who knows of Plane Alerter runs on Windows 10? I'm planning to upgrade from Windows 8.1 towards 10...

Thanks,

Ed.

loplo
Posts: 13
Joined: Wed Mar 12, 2014 6:31 am

Re: PlaneAlerter 2.0

Postby loplo » Wed Nov 01, 2017 10:15 pm

It works on W10.

convoy6978
Posts: 4
Joined: Wed Jun 08, 2016 6:57 pm

Re: PlaneAlerter 2.0

Postby convoy6978 » Thu Nov 02, 2017 11:17 am

loplo wrote:It works on W10.

Many thanks loplo!


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest